Mies työnsi isänsä kaiteen yli kuolemaan – Vankeutta vuosi ja kahdeksan kuukautta

Inkoossa heinäkuussa 2016 perheen kesämökin tapahtumia on käsitelty Länsi-Uudenmaan käräjäoikeudessa tällä viikolla.Vuonna 1981 syntynyt mies tönäisi isänsä terassilta alas. Isä tippui terassin kaiteen yli pää edellä maahan ja kuoli kaularangan murruttua.

Mies oli ollut koko illan sekavassa tilassa ja aggressiivinen. Tapahtumahetkellä isä oli tarttunut poikansa kipeään käteen ja hermostuneena hän työnsi isäänsä.

Pojan mukaan isä horjahti vahingossa kaiteen yli. Käräjäoikeus ei uskonut vaan tuomitsi miehen törkeästä kuolemantuottamuksesta, neljästä pahoinpitelystä ja huumausaineen käyttörikoksesta yhteensä kahden vuoden ehdottomaan vankeusrangaistukseen.

Tästä törkeän kuolemantuottamuksen osuus on yksi vuosi ja kahdeksan kuukautta, kertoo Helsingin Uutiset.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa