Siirry sisältöön

Nuori mies yritti ryöstää kioskin – Myyjä ei antanut rahaa ja kutsui vartijat

Lauantaina 27.1.2018 klo 20.10 yritettiin ryöstää Helsingin Herttoniemessä osoitteessa Laivalahdenportti 3 sijaitseva R-Kioski. Kioskiin oli tullut suomea puhuva nuori mies, joka uhkasi myyjää injektioneulalla ja vaati rahaa.Myyjä ei vaatimuksesta huolimatta avannut kassaa ja lisäksi hän ryhtyi toimenpiteisiin vartijoiden hälyttämiseksi paikalle. Tämän havaittuaan ryöstäjä oli poistunut kioskista.

Tapahtuma-aikaan kioskissa oli muita asiakkaita, jotka eivät ilmeisesti havainneet tapahtumaa. Kukaan ei loukkaantunut fyysisesti tapahtuman aikana.

Ryöstön yrityksestä epäilty mies on todennäköisesti alle 20-vuotias. Ruumiinrakenteeltaan mies on hoikka. Tapahtuma-aikaan mies oli pukeutunut tummiin housuihin ja tummaan vetoketjulliseen huppariin. Jalassa miehellä oli valkomustat lenkkarit.

Poliisi julkaisee valvontakameran kuvia tekijästä ja pyytää yleisön apua miehen henkilöllisyyden selvittämiseksi. Tiedot miehen henkilöllisyydestä pyydetään ilmoittamaan Helsingin poliisiin virka-aikana puhelinnumeroon 0295474372 tai sähköpostilla osoitteeseen ryosto.helsinki@poliisi.fi.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.