Siirry sisältöön

Poliisille tuli ilmoitus veden varassa olevasta ihmisestä – Poliisi: ”Joku on hukkunut”

Poliisille tuli ilmoitus veden varassa olevasta ihmisestä Joensuussa Pielisjoessa Ilosaaren lähistöltä 24.2.2018 klo 02.52.Veden varassa oli nähty ihminen, joka oli kadonnut veteen jään alle. Aluetta tutkittaessa havaittiin, että Ilosaaren suunnasta tulevat jäljet päättyivät suoraan sulaan. Pelastuslaitoksella ei ollut enää mitään tehtävissä henkilön pelastamiseksi.

Poliisi pitää erittäin todennäköisenä, että joku on hukkunut. Poliisi pyytää havaintoja Joensuussa mahdollisesti kateissa olevista henkilöistä Itä-Suomen poliisin vihjepuhelimeen 0295415232 tai sähköpostitse vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

Poliisi tiedottaa, mikäli asiassa ilmenee jotain uutta.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.