Siirry sisältöön

Vankilasta karannut nuorukainen pakeni poliisia varastetulla autolla

Poliisipartio havaitsi klo 09.30 Joroisista anastetuksi ilmoitetun henkilöauton Joensuun Tikkamäellä ja yritti pysäyttää auton.Henkilöauton kuljettaja kiihdytti karkuun ja lyhyen takaa-ajon jälkeen hylkäsi ajoneuvon Tapionkadun varteen. Autoin kuljettaja jatkoi matkaa jalkaisin Vehkalahden suuntaan ja hänet otettiin kiinni Kuhasalontieltä.

Poliisia paennut osoittautui 18-vuotiaaksi joensuulaismieheksi, joka oli aamuyöllä klo 02 poistunut luvatta Naarajärven vankilasta Pieksämäeltä ja anastanut pakettiauton.

Pakettiauto oli vaihtunut Joroisissa henkilöautoon ja matka jatkunut Joensuun suuntaan em. seurauksin.

Poliisin suorittaman rikostutkinnan jälkeen nuori mies palautetaan Naarajärveä suljetumpaan vankilaan jatkamaan omaisuusrikoksista tuomittua vankeusrangaistusta sekä odottelemaan seuraavaa käräjäreissua aamuöisistä autovarkauksista.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.