Siirry sisältöön

Henkilöauto törmäsi jalankulkijaan Iisalmessa – Kuljettaja pakeni

Iisalmessa Pohjolankadun ja Päiviönkadun risteyksessä suojatiellä keskiviikkoaamuna kello 07.45 aikaan tummansininen henkilöauto töytäisi vuonna -98 syntynyttä naista.

Nainen oli ollut liikkeellä kävellen ja hän oli ylittämässä Pohjolankatua suojatietä käyttäen, kun etelän suunnasta tullut tummansininen henkilöauto oli töytäissyt häntä suojatiellä. Törmäys ei ollut voimakas, koska henkilöauton naispuolinen kuljettaja oli ilmeisesti ehtinyt osittain jarruttaa.

Henkilöauton töytäisyn kohteeksi joutunut nainen loukkasi tapahtuman yhteydessä lievästi itseään.

Henkilöauton kuljettaja oli pysähtynyt tapahtumapaikalle, mutta oli poistunut tapahtumapaikalta jäämättä selvittämään asiaa.

Iisalmen poliisi pyytää tummansinisen henkilöauton naispuolista kuljettajaa ilmoittautumaan Iisalmen poliisiaseman palvelupäivystyksen puhelinnumeroon 0295415250. Havainnot ja vihjeet tapahtumasta voi ilmoittaa myös Itä-Suomen poliisilaitoksen vihjesähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.