Siirry sisältöön

Henkilöauto törmäsi pakettiauton perään – Pakeni paikalta, mutta rekisterikilpi jäi pakettiauton vetokoukkuun

Helsingin poliisi tiedotti maanantaina Töölössä tapahtuneesta ketjukolarista, jonka aiheuttaja pakeni paikalta, mutta auton rekisterinumero painautui peilikuvana toisen auton takapuskuriin. Keskiviikkona tapahtui noin kello 6.45 hieman vastaavanlainen tapaus Suutarilassa.

Linja-autoa väistäneen pakettiauton perään törmäsi Tikkuritien ja Kehä III:n liittymässä toistaiseksi tuntemattoman henkilön kuljettama henkilöauto, joka ohitti pakettiauton ja jatkoi pysähtymättä ajoaan. Pakettiauton kuljettajan mukaan henkilöauton kuljettaja oli mies.

– Liikennerikkomuksesta epäilty kuljettaja pakeni paikalta, mutta hänen kuljettamansa auton etummainen rekisterikilpi jäi kiinni pakettiauton vetokoukkuun, sanoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Mika Helminen.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.