Siirry sisältöön

Kotipizza avaa Helsinkiin uudentyyppisen ravintolan, joka toimii myös baarina

Kansainvälisille markkinoille suunnatun No Pizza -ravintolakonseptin pilottiravintola avautuu Helsingissä alkukesästä 2018. Kotipizza Groupin kehittämän No Pizza -konseptin ytimessä ovat sourdough-pohjaiset pizzat ja uudenlainen ravintolaympäristö.Ensimmäinen No Pizza -ravintola avataan Helsingin keskustassa sijaitsevan City Center -kauppakeskuksen toisen kerroksen ravintola-alueelle.

No Pizza -konseptin pohjana ovat sourdough-taikinasta tehty pizzapohja, vastuullisesti tuotetut, korkealaatuiset raaka-aineet, selkeä visuaalinen ilme sekä perinteisistä ketjuravintoloista poikkeava ravintolaympäristö ja asiakaskokemus. Pizza paistetaan korkealämpöuunissa ja moni täytteistä lisätään paiston jälkeen asiakkaan edessä tiskillä. Ravintolassa on anniskeluoikeudet ja iltaisin se toimii myös baarina.

No Pizza on uusi tulkinta pizzasta ja pizzaravintolasta. Helsinkiläiset ja täällä vierailevat matkailijat ovat vaativia ravintola-asiakkaita, joten tämä on erinomainen paikka testata uutta konseptia ja täysin uudenlaista pizzaa, Kotipizza Groupin toimitusjohtaja Tommi Tervanen sanoo.

Kotipizza Group suunnittelee laajentavansa No Pizzan pohjoismaiseksi ravintolaketjuksi master franchising -yhteistyön pohjalta. No Pizzan konsepti ja liiketoimintamalli on suunniteltu siten, että sen toimintaa voidaan laajentaa Pohjoismaiden jälkeen myös muille markkinoille.

Pilottiravintola on ainoa No Pizza -liikepaikka, jonka perustamme Suomeen. No Pizza ei tule kilpailemaan Kotipizza-ketjun kanssa, Tervanen kertoo.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.