Siirry sisältöön

Lidlin halvin vessapaperi voitti Kuluttajan testin

Kuluttaja testasi kolmikerroksisia vessapapereita. Lidlin Floralys oli testin halvin, mutta se voitti testin.Laboratoriotesteissä Floralys pärjäsi parhaiten: paperi on kestävää, mutta hajoaa putkistossa erinomaisesti. Rullassa on myös yli 8 metriä enemmän paperia kuin lyhimmässä rullassa, Lotus Soft Embossa. Lotus Soft Embo on myös kallein.

Käyttäjien mieleen oli Lambi, joka sai testikäyttäjiltä täydet pisteet lähes kaikista arvioiduista ominaisuuksista.

K-Menua lukuun ottamatta kaikki paperit saivat hyvän tai erittäin hyvän kokonaisarvosanan.

Floralys valmistetaan Ruotsissa. Käytetty selluloosa on peräisin Saksasta, Ruotsista, Espanjasta ja Brasiliasta. Suurin osa muista wc-papereista valmistetaan Suomessa, pääosin suomalaisista raaka-aineista.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.