Siirry sisältöön

Riita tienkäytöstä johti 70-vuotiaan surmaamiseen

Porvoon Sannaisissa, Munkkalan ampumaradan lähettyvillä, tapahtui perjantaina 6.10.2017 epäilty henkirikos. Epäillyn henkirikoksen seurauksena sai surmansa ampuma-radan lähettyvillä asuva 70-vuotias mies.Tapauksen johdosta otettiin kiinni ja vangittiin vuonna 1969 ja 1973 syntyneet miehet. Vuonna 1973 syntynyt mies vapautettiin viikon kuluessa vangitsemisesta ja häntä ei epäillä enää henkirikoksesta eikä mistään muustakaan rikoksesta.

Vanhempi miehistä on esitutkinnassa myöntänyt ampuneensa laukauksen, jonka seurauksena uhri sai surmansa.

Tapahtumat saivat alkunsa ampumaradalle johtavan tien käyttöön liittyvistä erimielisyydestä.

Seuraavaksi asia siirtyy syyteharkintaan Itä-Uudenmaan syyttäjänvirastoon.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.