Siirry sisältöön

X-tra jäätelötuutteja vedetään myynnistä – Massaan päässyt kananmunaa

SOK vetää pois markkinoilta 6 kappaleen pakkauksessa myytyjä X-tra jäätelötuutteja. Takaisinveto koskee tuotteita, joiden EAN-koodi on 7340011403487. Pakkaukseen merkitty parasta ennen -päiväys on 12.12.2019.

Markkinoilta pois vedettäviä jäätelöitä on myyty Prismoissa, S-marketeissa, Sokoksissa sekä yksittäisissä Alepoissa ja ABC-myymälöissä ympäri Suomen.

Takaisinvedon syy on valmistajan (Kilargo Sp. z.o.o., Puola) tuotantolinjastolla tapahtunut virhe. Erässä käytettyyn jäätelömassaan on sekoittunut pieni määrä kananmunaa sisältävää jäätelömassaa. Tuote ei tästä syystä sovi henkilöille, jotka ovat allergisia kananmunalle. Muille tuote on turvallinen käyttää.

Kananmunalle allergisia kuluttajia pyydetään hävittämään tuote. Virheellisten tuotteiden kartonkipakkauksen EAN- ja eräkoodit pyydetään palauttamaan ensisijaisesti ostopaikkaan tai omien yhteystietojen ja tilitietojen (IBAN-numero ja tilinhaltijan nimi) kanssa postimaksutta osoitteeseen:

S-Kuluttajaneuvonta
Tunnus 5020470
00003 VASTAUSLÄHETYS

Ostos hyvitetään. S-ryhmä pahoittelee tapahtunutta.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.