Siirry sisältöön

Aurinkoisen viikon raportti

Pääsiäistä on vietetty tällä viikolla aurinkoisessa kelissä. Tässä pieni ja toivottavasti odotettu raportti kuluvan viikon tapahtumista.

Koko viikko on ollut hyvin aurinkoinen ja erehdyin pari kertaa jopa lähtemään ulos pienelle ajelulle. Ehkäpä K-Marketin hyvillä tarjouksilla oli jonkinlainen merkitys asiaan.

Edellisestä kappaleesta voisi kuvitella, että en paljoa ulkoile. Turhan vähälle se on kyllä viime aikoina jäänyt. Olen kuitenkin nauttinut ihanista keleistä parvekkeella. Jotenkin tuo on mukavampaa, kun ei tarvitse kauheasti pukea talvivaatteita ja säästyy kauhealta tärinältä. Odotan kovasti, että väylät sulaa ja pääsee kunnolla ajelemaan.

Lunta on tänä talvena tullut monia aiempia vuosia enemmän. Sen näkee myös alkuviikolla takapihallamme otetuista luontokuvista. Ensi viikolla lunta tulee ennusteen mukaan lisää, mutta sitten pitäisi alkaa lumien sulaa.Pitkäperjantaina valmistin Maijulle aivan uudenlaista ruokaa, nimittäin kampasimpukoita. Vähän stressasin ennakkoon niistä ruoan valmistamista, mutta hyvin kuulemma onnistui. Itse en oikein tuommoisista välitä. Annokseen kuului myös parsaa ja tomaattia.

Itse puolestaan söin Kariniemen Juhlakananpoikaa, joka oli yllättäen tarjouksessa. Syödessä ihmettelin jouluista makua ja huomasin kanelin mausteena. Valmistajan mukaan se onkin joulupöydän kruunaava ja K-Citymarketin mukaan sopii pääsiäiseen.

Pääsiäisenä herkuteltiin myös suklaamunilla, joihin Maiju valmisti täytteen sitruunaisesta lakritsirahkasta.

Tämmöinen oli siis meidän viikkomme. Ensi viikolla luvassa meillä on muun muassa Juha Tapion konsertti Savonlinnasalissa. Edellisestä keikasta onkin jo aikaa reilusti yli vuosi. Mitenkäs teidän pääsiäinen meni?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.