65-vuotias Heikki yhä kateissa – Suuretsinnät käynnissä

Joensuun Kiihtelysvaarasta kadonneesta 65-vuotiaasta Heikki Piiroisesta tuli poliisille ilmoitus lauantaina aamuyöstä. Poliisi on jatkanut etsintöjä koko lauantain ajan ja apuna on ollut muun muassa vapaaehtoinen pelastuspalvelu, rajavartiolaitos ja puolustusvoimien helikopteri.

Etsinnöistä huolimatta Piiroista ei ole löydetty.

Piiroinen on hyvin hoikka ja pituudeltaan alle 170-senttinen. Hänellä on harmaat hiukset ja toisessa korvassa on kuulolaite. Piiroinen on ollut liikkeellä hopeanharmaalla miesten polkupyörällä, mutta on toki mahdollista, että hän on liikkeellä myös kävellen.Viimeisin havainto Piiroisesta on, kun hän oli ollut pyöräilemässä Kiihtelysvaarasta Oskolan suuntaan. Piiroisen päällä olevasta vaatetuksesta ei ole tietoa. Hänen matkapuhelimensa ei ole päällä, eikä ole tietoa siitä, mihin Piiroinen olisi mahdollisesti pyrkimässä.

Poliisi pyytää edelleen pienimpiäkin havaintoja Heikki Piiroisesta perjantai-illasta klo 22:00 lähtien. Havainnot voi ilmoittaa suoraan hätäkeskukseen, sähköpostiosoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai virka-aikana poliisipäivystykseen numeroon 0295 415 455.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.