Siirry sisältöön

Mies ajoi ojaan Savonlinnassa yli 3,5 promillen humalassa

Savonlinnassa Tappuvirrantiellä keskiviikko iltana hieman ennen klo 18 ulkopaikkuntalaisen keski-ikäisen miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopmukseen ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.Mies oli kuljettanut omistamaansa autoa Oravin suunnasta kohti Tappuvirtaa ja ajatunut loivasti oikealle kaartuvassa mutkassa vastaantulevien ajokaistalle ja siitä edelleen vasemamlle pientareelle ja ojaan.

Ojassa auto oli kulkenut noin 50 metriä osuen kiviin ja kantoihin. Ajoneuvo vauriuoitui pahasti ja kuljettaja toimitettiin Savonlinnan keskussairaalaan hoitoon. Kuljettajan vammoista ei ole tarkempaa tietoa.

Kuljettaja puhalsi poliisin alkometriin 3.52 promillea ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.