Siirry sisältöön

Mopoilija loukkaantui kolarissa Kerimäellä

Kerimäen Multamäentiellä lauantaina klo 17:00 aikaan mopoilija ja henkilöauto kolaroivat S-Marketin kiertoliittymässä.15 -vuotias paikkakuntalainen poika oli ajanut mopolla kiertoliittymään, kun äkkiä kaupan parkkialueelta hänen eteen oli tullut 25 -vuotiaan paikkakuntalaisen miehen kuljettama henkilöauto.

Poika ei ehtinyt väistää autoa vaan tömäsi henkilöauton vasempaan etukulmaan sillä seurauksella, että hän lensi törmäyksen vaikutuksesta vastapuolella olleelle kevyenliikenteen väylälle. Mopoilija loukkasi kolarissa toisen jalkansa ja ensihoito kuljetti hänet Savonlinnan sairaalaan.

Väistämisvelvollisuuden noudattamatta jättänyttä henkilöauton kuljettajaa epäillään tässä vaiheessa liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Alkoholilla ei ollut osuutta onnettomuudessa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.