Aloitin oman videoblogin – Käy katsomassa vlog

Tubettaminen eli omista tekemisistään, mielipiteistään ja maailmanmenosta videon muodossa kertominen on tällä hetkellä suuressa suosiossa.Tänään vihdoinkin rohkaistuin aloittamaan tubettamisen ja julkaisin ensimmäisen vlogin. Videolle puhuminen sekä oman äänen kuuleminen jännittää minua kovasti ja tuo videon aikaansaaminen oli minulle suuri saavutus.
Lupaan tehdä noita videoita jatkossa lisää, sillä jotenkin suurin jännitys katosi ihmeellisesti tuon tekemisen myötä.

Niin kuin videossa sanoikin niin mielelläni ottaisin vastaan vinkkejä siitä, että minkälaisia videoita haluaisitte jatkossa minulta nähdä.

YouTubessa

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.