WellO2 -höyryhengityslaite irrottaa limaa ja helpottaa lihassairaan elämää

Sain äskettäin Postissa mielenkiintoisen WellO2 -laitteen, joka on Suomessa kehitetty keuhkoja vahvistava ja puhdistava höyryhengityslaite. Tässä jutussa on luvassa arvostelu tästä Hapella Oy:n kanssa tehdyn yhteistyön kautta saadusta laitteesta.
Valmistajan mukaan WellO2:

 • Auttaa heti avaamalla hengitysteitä
 • Puhdistaa keuhkoja tehokkaasti edistämällä liman ja pienhiukkasten poistumista
 • Vähentää hengitystieärsytystä
 • Parantaa suorituskykyä vahvistamalla hengityslihasten voimaa ja kestävyyttä
 • Vahvistaa ja ylläpitää ääntä kosteuttamalla äänihuulia
 • Auttaa äänen avauksessa ja saa äänen kestämään pidempään

WellO2:sta ovat hyötyneet muun muassa hengitysongelmista kärsivät, ikääntyneet, urheilijat, aktiiviliikkujat, laulajat ja ääntään paljon käyttävät.

Jos näin paljon kaikkea luvataan tämän laitteen auttavan niin täytyyhän sitä kokeilla, kun mahdollisuus siihen tarjotaan. Monet WellO2-käyttäjät kertovat hyvinvointinsa lisääntyneen jo 5 minuutin päivittäisen harjoittelun avulla.

WellO2 puhallukset käynnissä.

Tässä arvostelussa täytyy muistaa, että Duchennen lihasdystrofiaa sairastavan keuhkot eivät toki enää vahvistu. WellO2 vastapainehengityksen avulla voidaan kuitenkin hidastaa hengityslihasten heikentymistä.

WellO2 luoman höyryhengityksen avulla hengitysteitä saa puhdistettua ja sen myötä hengitys helpottuu, kun lima poistuu. Myös poskiontelon ongelmiin odotin saavani apua laitteelta.

Tuotepakkaus sisältää:

 • Well02-laitteen
 • Virtajalustan
 • 3 eriväristä suukappaletta
 • Hengityssäätimen
 • Jatkoletkun
 • Nenämaskin
 • Käyttöohjeet

Kuinkas sitten kävikään?

Aloitin harjoitukset pienimmällä vastuksella sekä höyrytasolla, niin kuin ohjeissa neuvotaan. Heti ensimmäisellä käyttökerralla huomasin, että höyry irroittaa limaa hengitysteistä. Vaikutus alkoi näkyä vasta noin tunnin kuluttua laitteen käyttämisestä.

Kärsin hengitystukilaitteen aiheuttamasta kroonisesta poskiontelotulehduksesta ja käytän laitetta myös mukana tulevan nenämaskin kautta. Oireet ovat vähän helpottaneet, mutta seuraavan punkteerauksen yhteydessä näkee sitten totuuden. Nenämaskin käyttö auttaa paljon myös nenän limakalvojen kuivuuteen.

WellO2 täyden tehon saavuttamiseksi tarvitaan paljon harjoittelua, sillä homma ei mene niin että hengittää vain. Lähes kuukauden käytön jälkeen tuntuu nimittäin siltä, että hengitystekniikka paranee jatkuvasti. Etenkin nenän kautta hengittäminen vaatii alkuun harjoittelua.

Olin äskettäin pari päivää käyttämättä WellO2:sta ja eron huomasi jo tuossa lyhyessä ajassa. Olen ollut todella tyytyväinen laitteen tuomista hyödyistä. Yhteenvetona voisinkin todeta, että se on todellakin lupauksien arvoinen höyryhengityslaite.

WellO2 hengitysharjoituslaitteen hinta on 239 euroa. Tällä hetkellä voit tilata laitteen jopa 24kk maksuajalla täysin ilman korkoa tai muita kuluja. Ilmainen kuljetus nyt myös kotiin.
WellO2 -höyryhengityslaite irrottaa limaa ja helpottaa lihassairaan elämää
Siirry sivun alkuun