Muutto edessä perjantaina

Harjunherra1Viimeistä viikkoa viedään Uukuniemellä ja perjantaina on siis edessä muutto naapurikuntaan Punkaharjulle.  Odotan kyllä muuttoa kyllä kovasti ja sen näkemisä, että miten meihin suhtaudutaan siellä. Täällä korpikylässä, kun tunnutaan olevan kuin ilmaa suurimmalle osalle ihmisiä.

En ole koskaan aiemmin asunut kerrostalossa, mutta tuleepahan sekin nyt koettua. Toivottavasti naapurit eivät ole kovia valittamaan, etenkään turhasta. 🙂

Seuraava asia onkin unohtunut mainita täällä. Aiemmin kirjoitin miten hankalaksi Canal Digital satelliittipaketin irtisanominen oli käymässä. Asia saatiin kuitenkin lopulta päätökseen ja sopimus päättyy tämän kuun lopussa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa