Haetaan hyvää tyyppiä henkilökohtaisen avustajan sijaiseksi

Päivitetty 15.4.2023: Haetaan hyvää tyyppiä henkilökohtaisen avustajan sijaiseksi kotonamme Savonlinnassa ympäri vuorokauden pyörivään 7 työntekijän kokoiseen avustajarinkiin.

Vuorot ovat 12 tunnin mittaisia. Tällä hetkellä etsimme tarvittaessa työhön kutsuttavia sijaisia. Vuorot sisältävät myös aikoja, jolloin en tarvitse aktiivista avustamista. Kodissamme on taukotila avustajillemme.

Olen 37-vuotias sähköpyörätuolilla liikkuva mies, asun taajama-alueella puolisoni kanssa. Tarvitsen apua kaikissa päivittäisissä toimissa, harrastuksissa ja kodinhoidollisissa asioissa. Minusta voit lukea lisää täältä. Ja tietoa siitä, että miten päivät kuluvat löydät täältä.

Sinulta toivon reippautta, oma-aloitteisuutta sekä kykyä kuunnella ohjeita. Olethan myös fyysisesti hyvässä kunnossa. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa työkokemusta, sillä kaikkiin työtehtäviin perehdytetään.

Kuulun HETA-liittoon ja noudatan työsuhteessa HETA:n TES:iä. Toimin itse työnantajanasi, palkan sijaismaksajana toimii Etelä-Savon hyvinvointialue. Lähtöpalkka on 12,77 €/h+ mahdolliset kokemus- ja vuorolisät.

Työhakemukset liitteineen osoitteeseen pietari02@gmail.com.

Haetaan hyvää tyyppiä henkilökohtaiseksi avustajaksi.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa