Uusi kannettava Windows Vistalla

Tämä viikonloppu on mennyt nopeasti, kun olen siirtänyt tärkeitä tiedostoja USB-kiintolevylle ja poistanut tietokoneesta kaiken maailman ohjelmia. Tähän isoon urakkaan on syynä tietokoneen vaihtaminen. Tilasin nimittäin alkuviikosta Compaqin kannettavan, jossa on Windows Vista, 4096 Mt muistia ja 320 Gt:n kiintolevy. Entinen kannettava meneekin sitten veljelleni.Moni varmaan ihmettelee, että miksi tilasin koneen Windows Vistalla, kun uusi 7 on juuri tulossa markkinoille. Mietin itsekin asiaa kovasti, kun tuli eteen hyvä tarjous ja koneessa sattui olemaan Vista. Itse suhtaudun varauksella etenkin Microsoftin uusiin tuotteisiin ja haluan aluksi kuunnella arvosteluja 7:sta. Vaihdan sitten siihen, jos on tarvetta. Tällä hetkellä ostetun Vistan saa nimittäin vaihdettua 7:aan postimaksun hinnalla.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa