Tapasin Juha Tapion Savonlinnasalissa

Eilen, siis lauantaina kävin Juha Tapion konserttissa Savonlinnasalissa. Enpä olisi arvannut, että heti ensimmäisenä tapaan Juhan henkilökohtaisesti. Tässä muistikortille ikuistettu otos tuosta mahtavasta hetkestä.

Itse keikka alkoi yhdellä suosikki kappaleistani, Toiveista rippeet. Kappaletta tuli kuunneltua aika useasti silloin, kun olimme juuri menettäneet äitimme. Tämä ja muutama muu kappale sai minutkin vuodattamaan kyyneleitä.

Ensimmäiset 45-minuuttia Juha ja pojat soittivat hieman rauhallisempaa sekä koskettavampaa tuotantoa. Tauon jälkeen hylättiin tuolit ja soitettiin hieman rajumpaa, mutta koskettavaa musiikia. Kokonaisuudessaan konsertti oli erittäin onnistunut.

Aurinko ei laske -kappaleestaan Juha kertoi yleisölle mielenkiintoisen tarina. Hän oli saanut noin vuosi sitten kirjeen, jossa kerrottiin äidistä ja autistisesta tyttärestä. Sen luettuaan syntyi tämä kyseinen kappale.

Lopuksi kiitos konsertin järjestäjille, kun liikuntaesteiset oli otettu niin hyvin huomioon. Tulen toisenkin kerran Savonlinnasaliin, jos sattuu sopiva esiintyjä.

Kategoria(t): Pietari Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

3 vastausta artikkeliin Tapasin Juha Tapion Savonlinnasalissa

 1. mm sanoo:

  Minäkin pidän Juha Tapiosta. Aito rehellinen mies. Tuntui hyvältä, että sait kuulla tuon sinulle tärkeä kappaleen, vaikka se liittyikin sinulle vaikeaan aikaan. Senkin avulla saatoit muistaa taas kerran, miten äitisi sinua ja teitä kaikkia rakasti.

 2. Pietari sanoo:

  Aivan mahtava esiintyjä on myös. Oli kyllä koskettava konsertti. Pakko mennä toisenkin kerran. 🙂

 3. Eija sanoo:

  Pietari ja Juha, Ootte Mahtavia!!!

  Kaikkea Hyvää ja Kaunista Sinulle!! 🙂

Vastaa