Rakas veljeni Henkka 1973-2012 ♥

Elämä koettelee jälleen pientä ihmistä, ehkäpä jopa liikaakin. Juuri alkoi selvitä kunnolla Äitin kuolemasta, niin eilen oli isoveljeni Henkan vuoro lähteä Taivaan kotiin.

Mahtava veljeni, kaverini ja suuri esikuvani on siis päässyt paremmille maille, parempaan paikkaan. Kiitos kaikesta Henkka, minä jatkan taistelua. ♥

Henkka sairasti myös Duchennen lihasdystrofiaa ja aikoinaan ”ennustettiin”, että elinikä olisi 18-vuotta. Marraskuussa hän täytti jo 38-vuotta. Ei silti voi kuin itkeä, ehkä tuo tuntuu myöhemmin positiiviselta…

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa