Motoristikirkossa kului perjantai-ilta

Perjantai-ilta kului hieman erilaisissa merkeissä, kun kävin Punkaharjun kirkossa Gospel Riders –moottoripyöräkerhon järjestämässä iltakirkossa. Tämän jälkeen ajettiin seurakunnan kesäkodille kahveille.

En ollut käynyt kirkossa lähes seitsemään vuoteen ja ehtoollisella taisin käydä viimeksi rippikoulussa. Oli siis kai korkea aika jo molempiin asioihin.

Kesäkodille oli kirkolta matkaa puolitoista kilometriä, kiva oli ajaa tulisessa säässä. Kesäkodille ei sitten meinannut päästä kunnolla sisälle, esteettömyys oli hieman hukassa. Voimaa käytettiin sisään pääsemiseen.

Mukavaa siellä oli kaikesta huolimatta. Kuva eiliseltä ajelulta helteisestä säästä. 🙂

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa