Muurinpohjalettua toritapahtumassa ja Harjutien erikoiskoe

Lauantai päivä ja vuorossa oli käynti Punkaharjun toritapahtumassa. Paikalla oli muutama torimyyjä ja Punkaharjun VPK esittelemässä kalustoa sekä paistamassa muurinpohjalettuja.

VPK myi muun muassa muurinpohjalettuja
Ja lettu oli hyvää
Näin käy, jos rasvapaloa sammuttaa vedellä

Tämän jälkeen matka jatkui Harjutielle ja kohti Kruunupuistoa. Siellä ei toki ehtinyt pitkään ehtinyt olemaan, pari kuvaa toki ehti ottaa. Matkaa sinne on hieman yli 6 kilometriä, joka taittui helposti pyörätuolilla.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa Peruuta vastaus