Pietar.in mukana Nälkäpäivä-keräyksessä, autetaan yhdessä

Suomen Punaisen Ristin Operaatio Nälkäpäivä -keräys järjestetään 13.-15. syyskuuta. Nälkäpäivä on SPR:n suurin vuosittainen keräys, jossa kerätään varoja Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon.

Lahjoituksia ei sidota ennalta tiettyyn kohteeseen, jotta niillä voidaan auttaa nopeasti siellä, missä apua tarvitaan. Katastrofirahastosta autetaan esimerkiksi luonnonkatastrofien ja sotien uhreja eri puolilla maailmaa.

Katastrofirahaston varoja käytetään myös kotimaassa. Apua annetaan henkilöille ja perheille, jotka ovat äkillisissä onnettomuuksissa joutuneet vaikeaan tilanteeseen. Tällainen tilanne voi olla vaikkapa tulipalo, tulva tai rikoksen uhriksi joutuminen.

Pietar.in -blogi on myös mukana Suomen Punaisen Ristin Nälkäpäivä-keräyksessä virtuaalisesti. Alla olevan virtuaalisen lippaan avulla voidaan auttaa yhdessä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa