Joulupata -keräys alkoi, autetaan yhdessä

Pelastusarmeijan Joulupata -keräys alkoi tänään netissä. Avasin hetki sitten Joulupata yhteisöpotin nimellä Pietar.in ja lahjoitin 20 euroa.

Toivonkin nyt, että myös sinä osallistuisit mahdollisuuksiesi mukaan Joulupatakeräykseen. Tehdään yhdessä hyvää ja autetaan vähempiosaisia.

Joulupadan varat jaetaan joulun läheisyydessä ruokana, vaatteina ja lahjakortteina vähäosaisille lapsiperheille ja muille syrjäytyneille ihmisille. Suuri osa avusta jaetaan Pelastusarmeijan Joulujuhlissa ympäri Suomea suoraan ruokana ja muina tuotteina.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa