Cheekin ilmainen keikka Parikkalassa

Lauantaina 29.6.2013 ensimmäistä kertaa järjestetyillä Parikkalan kesämessuilla nähtiin Cheekin keikka. Ilmainen keikka toi odotetusti paljon porukkaa ja sen myötä tunnelma oli mahtava. Muutama katsoja talutettiin kuumuuden takia ulos ennen esiintymistä.

Mukana keikalla minulla oli Eeropekka-kummipoika, joka tykkäsi kovasti. Mukavaa, kun hän on jo niin iso, että voi kuljettaa hyvin mukana.

IMG_9729
Iloinen Cheek.

IMG_9748

Aivan kuin Imatran keikan jälkeen jo totesin niin Cheek on aivan mahtava esiintyjä. Cheek osaa ottaa yleisön haltuunsa aivan täysin.

Cheek, DJ Luoma ja TS lavalla.
Cheek, DJ Luoma ja TS.

Keikalla kuultiin Cheekin tunnetuimpia kappaleita. Viimeisenä kuultiin, ehkäpä hänen suosituin kappaleensa Sokka irti. Itse toivoisin välillä suurelle yleisölle tuntemattomampaa tuotantoa, niistä löytyy todellisia helmiä.

Lopuksi haluaisin lähettää järjestyksenvalvojalle, joka ei uskaltanut sanoa minulle suoraan, että olen liian lähellä lavaa vaan kerroit siitä avustajalleni. Eikä tarvinnut peruuttaa kuin pari senttiä. 😉

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa