Cheekin aivan mahtava show

Kauan odotettu Cheekin jäähallikeikka Helsingissä lauantaina meinasi jäädä osaltani harmillisesti väliin, mutta onneksi sain sen lopulta kokea. Liputhan sinne myytiin keväällä kahdessakymmenessä minuutissa.

Cheek antoi täyteen ahtautuneen jäähallin odotuttaa itseään vartin. Konsertin aloitus sytytti yleisön liekkeihin, kun laajakankaalle heijastettiin lyhytelokuva. Siinä Cheek laskeutui helikopterilla parkkipaikalle, ajoi Audilla jäähallin takaovelle, jossa odottivat kaverit.

Cheek kysyi videolla yleisöltä: ”Onko täällä tunnelmaa?”. Vastauksen tultua Cheek ilmestyi lavalle mustassa nahkatakissa ja aurinkolaseissa. Hetken kuluttua alkoi soida ”Timantit on ikuisia”.

Koripallovaatteet Cheekin päällä.
Cheek uransa alun mukaisissa vaatteissa.

Cheek esiintyi jäähallissa noin kaksituntia, jonka aikana muisteltiin reilusti menneitä. Lavalle saapui vuosien varrelta tuttuja vierailijoita Cheekin levyiltä. Mukana olivat muun muassa Sami Saari, Lord Est, Elastinen, Redrama ja Jukka Poika.

Elastinen ja Cheek.
Profeetat biisissä mukana Elastinen.
Lavalla hurja joukko.
Syypää sun hymyyn ja Yasmine Yamajako. Keikalla nähtiin myös livebändi.

IMG_1573

Cheekin uran käännekohta oli syksyllä 2012 tv:ssä esitetty Vain elämää -ohjelma. Kyseisestä ohjelmasta lavalle saapuivat Jonne Aaron, Kaija Koo ja Jari Sillanpää. Viimeisenä mainittu sai Cheekin kanssa yleisön liekkeihin.

Cheekin poistuessa lavalta yleisö alkoi vaatia häntä takaisin. Tässä vaiheessa nähtiinkin illan suurin yllätys, kun Cheek ajoi lavalle Audilla ja alkoi esittää Avaimet mun kiesiin -biisiä.

Auto lavalla!

Konsertin lopussa nähtiin myös upea hetki, kun yleisö sytytti kännyköidensä valot, jotta yleisömerestä saatiin tähtimeri.

Kännyköiden valot loistavat.

Yhteenvetona voin todeta, että kyseessä oli aivan mahtava show. Koskaan aikaisemmin en ole vastaavaa nähnyt. Tätä paremmaksi on Cheekin vaikea venyä, mutta eiköhän hän yllätä meidät jälleen.

Eilen oli yks elämäni hienoimmista illoista. Kiitos kaikkille, jotka oli hallilla jakamassa tän fiiliksen! Tänään saadaa onneks kokee tää homma vielä uudestaan. Boom! Cheek kirjoitti sunnuntaina Facebookissa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa