Vitutuskäyrä

Aikasemmin kirjotin asioista jotka saa miut hyväle tuulelle ja iloseks. Nyt aattelin listata asioita jotka vituttaa, kuumentaa tunteita ja saa miut oikkeesti hiiltymään. Jokaine meistä hermostuu jostain.Ja lisättäköö nyt vielä, että vaikka mie näistä asioista hermostun, nii kuten onnenkin aiheet, nää riippuu täysin muuten päivän kulusta. Että mitenkä reagoin.

1. Tyhmät ihmiset.
Oikkeesti tyhmät. Idiootit. Semmoset jotka ei tajuu vaikka selostasit jonku asian sata kertaa, tai ne jotka ryntää autoje eteen tai ylipäätään kaikenlainen idiotismin multihuipentuma. Parastahan tässä on se, että lukeudun näihin itsekin.
2. Valittajat
Jos on vaikka liukastunu koiranpaskaan ja siitä pitää mainita sen kymmenennen kerran Facebookissa, kasvotusten tai vaikka kesken illallisen nii voi ny vittu oikkeesti. Parantakkee kaatumisesta loukkaantunu jalka kunnolla, nostakee oikeusjuttu sitä koiranpaskaa vastaan ja saakee hirveet kiksit niistä jaxuhaleista joita random-tyypit lähettää mut älkää alkako miule avautumaan.
3. Liian laihat tai läskit ihmiset jotka mesoaa koostaan.
”Yhyy oon läski mut alotan huomen laihixen mut vetäsen tässä nyt tän viimosen hillomunkin silti” tai ”Oonks mä lihonu, kauheeta ku mun hame on kokoa xxxxxs mut mikä tää pyöree kohta nyt sitte o tässä kyljessä?” Hei ihmiset. Laihuttakaa tai lihottakaa mut mieluummi olkaa hiljoo.
4. Vammaiset.
Mie ahistun siitä ajatuksesta, että vammaset tietää Suomessa lähes kaikki toiset vammaset. Ja siitä että myö valitetaan ihan liikaa. Ja kaikki kirjottaa jotain blogia tai runokirjaa. Mie vihaan sitä, että vammaset kadehtii toisten vammasten etuuksia tai vammojen erilaisuutta tai että vammaset pukeutuu rumasti.
5. Kävelevät ihmiset.
Kuinka joku eliö voi omistaa jalkaparin, ja silti olla aina edessä???
6. Ihmiset jotka ottaa tämmösetki jutut itteensä.
Tarviiko tästä ny sanoo mitää enempää?

Kertokeehan teijän vitutuskohteita, tai jättäkee jotain kommenttia. Tökkiikö? 😀 No siinä tapauksessa… suksikaa vittuun.
hiihto

Vastaa