Bloggaaja täydessä iskussa – Ihana yllätys konsertissa ja pikkujoulut

Bloggaaja on jälleen täydessä iskussa sairaalareissun jälkeen. Tähän kuluneeseen viikkoon kuului muun muassa ihana yllätys Haloo Helsingin konsertissa ja pikkujoulut. Muistin toki myös levätäkin.

Maanantai:

Sairaalareissusta selvittiin säikähdyksellä ja kotona olin taas maanantaina. Rytmihäiriön syytä ei löydetty, mutta kaikki vakavat syyt on kuitenkin poissuljettu. Vointi oli hyvä ja emäntä iloinen kun palasin takaisin.

Hengissä

Tiistai:

Muutto on lopulta edessä ensi viikolla, joten pakkaamista on paljon edessä. Kuvaan pääsi kasa muuttolaatikoita.

Laatikot

Keskiviikko:

Joulu alkaa lähestyä vauhdilla, vaikka sää ei sitä osoitakkaan. Emäntä väänti kuitenkin joulutorttuja, että päästäisiin joulutunnelmaan. Jouluvalojakaan ei ennen muuttoa kehtaa viritellä.

Torttu

Perjantai:

Maiju sekä Haloo Helsingin Elli pääsivät yllättämään minut kunnolla. Maijun toivomuksesta bändi omisti akustisesti soitetun Kuussa tuulee-biisin minulle. Kiitos siitä ihanaisille. Käytiin vielä illan päätteeksi syömässä Perlina di Castellossa.

IMG_4756

Täytetyt tomaatit

Lauantai:

Tuli käytyä kerrankin pikkujouluissa, kun veljeni Jaakko järjesti semmoiset. Oli kiva viettää iltaa hyvässä seurassa hyvän ruoan kera. Hirvipaisti maistui tosi hyvältä. Maijun kanssa vietetään omia pikkujouluja parin viikon päästä baletin merkeissä.

Pikkujoulu

Sunnuntai:

Maijulla on taas kerran uusi tukka. Pinkit etuhiukset sopivat hienosti tyyliin.

IMG_4779

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa