Keikkailua, ulkoilua ja messuhuumaa

Ihan mahtava viikko! Löysin Tamagotchin, käytiin keikalla ja ulkoiltiin paljon. Lisäksi olen syönyt Hiillos-makkaraa. Se ei koskaan voi tarkoittaa muuta kuin hyvää viikkoa! 😉

Maanantai

Pietari siivosi ahkerasti vitriinimme, ja pääsin asettelemaan hartsinukkeni sinne ihan omalle hyllylle istuskelemaan. On ne vaan suloisia mussukoita!

Hartsinuket hyllyssä

Tiistai

Syötiin Hiillos-makkarapihvejä, koska mie rakastan Hiillos-makkaraa yli kaiken! Lisäksi valmistui kesäkurpitsapastaa. Pääsisin varmaan miun Hiillos-makkararakkauden kanssa joksikin maskotiksi ko. makkaran valmistajalle…

Makkarapihvi

Keskiviikko

Tavaroita siivoilessa löytyi vanha Tamagotchi-virtuaalilemmikki kaapin uumenista. En edes muistanut koko kapistusta, mutta nyt olen ihan koukussa tuohon söpistykseen. Etsinkin tällä hetkellä lisää näitä, vinkatkaahan jos olette omistanne luopumassa!

Tamagotchi

Torstai

Saatiin ihanalta sukulaiselta avustajien käyttöön toinen polkupyörä Jopon lisäksi, Tunturitar-pyörä. Pöllö-Einari ja Kette-kettu päättivät testailla molempia.

Jopo ja pehmot

Perjantai

Viikon kohokohta oli perjantai-ilta, kun käytiin katsomassa Haloo Helsingin keikkaa Savonlinnassa. Oli ihan huippua, vaikka känniset ihmiset ovat tosi rasittavia. Nautin silti tosi paljon ja koko bändi on kyllä aivan mahtava!

Haloo Helsingin keikka

Lauantai

Ulkoiltiin Punkaharjun kylää ympäri, ja käytiin mm. venesatamassa katsomassa sulaneita jäitä. Laitureille pääsee aika kätevästi sähkärilläkin, ja joka kevät on vaan niin upea fiilis nähdä jäiden pikkuhiljaa sulavan rannasta.

Maiju laiturilla

Sunnuntai

Viikon viimeinen päivä vietettiin Savonlinnassa Rakennusmessuilla Jäähallilla. Oli aika mitäänsanomattomat messut, ja sitäkin ällistyttävämpää oli myyjien haluttomuus myydä. Kertaakaan ei nimittäin kysytty mitään kiinnostusta mihinkään kauppojen hieromiseen. Noh, napattiin sitten ”muutama” ilmainen karkki mukaan. Ai niin, järjestyksenvalvoja kertoi myös mihin ”nuo rullatuolit” voi jättää taksin kyydistä. Korjasin sanahirviön kuitenkin topakasti. Se on edelleen pyörätuolit, ja edelleenkään en jätä tuoliani mihinkään vaan liikun sillä. Pyörätuolissakin istuu aina ihminen.

Karkkikippo

Vastaa