Kevät toi, kevät toi… aurinkoa!

Ihanat säät ovat hellineet meitä ja ollaankin ulkoiltu tällä viikolla hyvin. Mie sain jälleen ihanan Kawaiiboxin, ja Pietari on keskittynyt SaiPa:n kannatukseen. Kevät on tullut, se on varmaa!

Maanantai

Säät ovat olleet ihanan aurinkoisia, ja ulkoilla on tehnyt mieli. Takapihamme on aiempia kesiä isompi nyt kun olemme muuttaneet eri asuntoonkin, ja  pihan sulamista pitää kytistellä terassilta. Näkyi jo nurmikkoa!

Ihana auringonpaiste ulkona
Ihana auringonpaiste ulkona

Tiistai

Avustajamme ovat varsin monimuotoista ja ihan huippua sakkia. Nyt eräs heistä toi meille lahjaksi jääkaappimagneetin hauskalla ja osuvalla tekstillä.

Jääkaappimagneetti
Jääkaappimagneetti

Torstai

Keskiviikon kuva jäi pois, joten torstailta kaksi kuvaa. Ensimmäisessä Pietari on hieman myrtsinä SaiPan kärsittyä tappion Bluesia vastaan. Kevätaurinko kuitenkin lämmittää. Toisessa kuvassa mie raastan kesäkurpitsaa viipaleiksi ruokaa varten. Kokkailu on joskus ihan kivaa. Syöminen on mukavampaa 😉

Pietari apeana
Pietari apeana
Mie raastan kesäkurpitsaa
Mie raastan kesäkurpitsaa

Perjantai

Kawaiibox saapui jälleen! Odotan joka kuukausi kovasti tätä pakettia, joka sisältää kaikenlaista söpöä ja mukavaa Japanista. Tällä kertaa boksissa oli kaikkea suklaasta ja pehmoista aina tarroihin ja syömäpuikkoihin asti.

Kawaiibox on täynnä kaikenlaista
Kawaiibox on täynnä kaikenlaista

Lauantai

Pakattiin eväät ja oltiin menossa retkelle ulos, mutta eipä sitten päästykään yksimielisyyteen retkikohteesta. Asia ratkesi lopulta ulkoilureissun jälkeen retkeilyllä oman keittiön pöydän ääreen, siinä nautittiin kahvia sekä Hiillos-makkaraa ja porkkanoita.

Retkieväät, makkaraa, porkkanoita ja kahvia.
Retkieväät, makkaraa, porkkanoita ja kahvia.

Sunnuntai

Ulkoiltiin loppuviikostakin lisää, tässä kuva Pietarin ”lenkiltä”. Mie kävin myös ihastelemassa aurinkoista säätä, mutta ei tullut otettua kuvia. Punkaharjulla on kauniita maisemia, joita pitää käydä taas kesällä tutkailemassa.

Pietari hurjastelee
Pietari hurjastelee

Vastaa