Lidl tarjoaa asiakkailleen 5 euron alennuksen

Lidl tarjoaa asiakkailleen 5 euron alennusta yli 40 euron ostoksista lähes koko joulukuun ajan. Alennuksen saa kupongilla, joka on voimassa 30.11.–27.12.2023.

Lidl aloittaa marraskuun lopussa ennen näkemättömän tempauksen. Kauppa jakaa asiakkailleen viiden euron alennuksen yli 40 euron ostoksista. Alennuksen saa kupongilla, joka löytyy Lidl Plus -etusovelluksesta sekä Lidlin tarjouslehdestä. Kuponkia voi käyttää Lidleissä 30.11.–27.12.2023 eli lähes koko joulukuun ajan. Lidl Plus -sovelluksen kuponkia voi käyttää rajattoman monta kertaa. Tarjouslehdessä olevan kupongin voi käyttää kerran viikossa. Alennuskuponki löytyy viikkojen 48–51 tarjouslehdistä.

– On mahtavaa päästä kertomaan tämä ilouutinen asiakkaillemme. Monessa perheessä on viime aikoina jouduttu tarkkaan laskemaan euroja. Haluamme tänä vuonna antaa asiakkaillemme erityisen merkittävän joululahjan ja tuoda helpotusta suomalaisten jouluostoksiin. Tämä on meiltä tuntuva satsaus asiakkaisiimme, kertoo Lidlin kaupallinen johtaja Mikko Forsström.

Kuponki tulee näkyviin Lidl Plus -sovellukseen torstaina 30.11. Tarjouslehdestä kuponki löytyy takasivulta, josta sen voi irrottaa ja antaa kassalle maksun yhteydessä. 40 euron yhteissummaa ei kerrytä alkoholi, tupakka-, tupakointi- ja nikotiinituotteet, äidinmaidonkorvikkeet, aikakausi- ja sanomalehdet, postikortit, pullopantit tai lahjakortit.

Joulumyynnistä odotetaan vilkasta


Joulukuu on ruokakaupassa vilkasta aikaa. Juhlia riitää monelle päivälle, kun pikkujoulukausi alkaa jo marraskuussa, joulukuun alussa vietetään itsenäisyyspäivää ja loppukuussa juhlitaan joulua useampana päivänä. Ruokakaupassa asioidaan tavallista arkea useammin ja ostokset ovat suurempia, kun kaupasta ostetaan joululahjoja, koristeita sekä tarjottavaa juhlapöytiin. Joulusesonki onkin yksi ruokakaupan isoimmista sesongeista. Tänä vuonna joulumyynnistä odotetaan vilkasta.

– Suomessa joulua vietetään intohimoisesti. Joulun alla kuluu tavallista enemmän rahaa, ja siksi haluamme juuri tähän hetkeen tarjota tämän tuntuvan alennuksen. Haluamme olla suomalaisille se joulukauppa, josta saa hankittua niin joululahjat, kaikki perinteiset jouluruoat sekä myös uusia ja yllättäviä makuja – edulliseen hintaan tietysti, kertoo Forsström.

Myös tämä Lidl tarjoaa 5 euron alennuksen.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.