Joulu lähestyy – parhaat lahjat edullisesti tulevilta superpäiviltä

Joulu lähestyy uhkaavasti ja lahjoja pitäisi tietenkin ostaa. Yleensä aloitan lahjojen ostamisen hyvissä ajoin, viime vuonna ostin ensimmäisen jo heinäkuussa. Hyvä tarjous sattui eteen ja ihminen on tunnetusti heikko hyvän tavaran edessä.

Annettakoon minulle nyt kuitenkin anteeksi tämä hidastelu, sillä kulunut syksy on ollut todella vaikea. Eikä niitä lahjoja tule edes kauheasti ostettua. Nekin vähäiset lahjat tulee todennäköisesti ostettua lähiviikkoina olevilta alennusmyynneiltä. On nimittäin tulossa Singles Day, Black Friday ja Cyber Monday.

Singles Day

Singles Day eli Sinkkujen päivä on kiinalaislähtöinen marraskuun 11. päivä vietettävä juhlapäivä. Ihmisten sinkkuutta juhlistava Singles’ Day on nykyään kokonaismyynnin arvoltaan maailman suurin sesonkipäivä, ohittaen esimerkiksi black fridayn.

Singles Dayta vietettiin ensimmäistä kertaa Nanjingin yliopistolla vuonna 1993. Tuolloin joukko nuoria miehiä juhli sinkkuuttaan protestina ystävänpäivälle ja ostivat toisilleen lahjoja.

Black Friday

Black Friday on kiitospäivän jälkeinen päivä eli marraskuun neljännen torstain jälkeinen perjantai. Esimerkiksi Yhdysvalloissa tämä usesongin avauspäivä on hyvien tarjousten myötä kaupoille vuoden suurin yksittäinen ostospäivä.

Black Fridayta vietettiin Suomessa ensimmäistä kertaa vuonna 2011. Nykyään Black Friday on Suomessa hyvin suosittu ja tarjouksia on todella paljon. Suurin osa tarjouksista koskee kulutuselektroniikkaa kuten televisioita ja matkapuhelimia.

Cyber Monday

Cyber Monday eli suomalaisittain Kybermaanantai on Black Friday -viikonlopun jälkeiselle maanantaille sattuva päivä. Silloin nettikaupat tarjoavat isoja alennuksia tuotteistaan asiakkailleen.

Tänä vuonna päivä on siis 2. joulukuuta. Yhdysvalloissa päivää vietettiin ensimmäisen kerran vuonna 2005.

Joulu tarjouksia

Todella hyviä joulu tarjouksia tulet löytämään kaikkina edellä mainittuina päivinä varmasti seuraavista nettikaupoista.

  • DealeXtreme on Hongkongista käsin toimiva verkkokauppa, jolla on tuhansia eri tuotteita elektroniikasta, koruista ja asusteista urheiluvälineisiin. Heillä on myös maailmanlaajuinen ilmainen toimitus.
  • Horze.fi on suomen isoin ratsastus- ja hevostarvikekauppa verkossa. Valikoimassa on yli 100 tärkeää tuotemerkkiä. Ilmainen toimitus yli 69 euron tilauksiin.
  • Elisan verkkokaupan kattavasta valikoimasta saat kätevästi aina tarpeeseesi sopivat puhelinliittymät ja laajakaistat kotiin tai reissuun. Laitteista löydät puhelinten ja tablettien lisäksi myös esimerkiksi televisiot, konsolit, läppärit tai pelikoneet kovimpaan käyttöön.
  • Ali Express toimii vastaavalla tavalla kuin Ebay, jossa ihmiset voivat itse myydä tuotteitaa. Sivusto kasvaa voimakkaasti ja uusia tuotteita, sekä tarjouksia lisätään päivittäin tuhansia. Heillä on suuret valikoimat elektroniikkaa, muotia, leikkikaluja, koruja ja paljon, paljon muuta.
  • Kitchentime on yksi Pohjoismaiden johtavista keittötuotteiden verkkokauppayrityksistä. Laajassa tuotevalikoimassa on tällä hetkellä 15 000 erilaista tuotetta.  Ilmainen toimitus yli 70 €:n ostoksissa.
  • Matsmart myy 20-90 prosentin alennuksella tuotteita, jotka muuten usein päätyisivät jätteeksi.  Tätä ruokaa ei syystä tai toisesta saada myydyksi tavallisissa ruokakaupoissa.
  • Hyvinvoinnin Tavaratalo on suomalainen hyvinvoinnin ja ekologisen elämäntavan verkkokauppa. Valikoimista löydät yli 400 brändiä ja lähes 6.000 tuotetta.
  • Fitnesstukku.fi on Pohjoismaiden johtava ja suurin lisäravinteiden, urheiluvaatteiden ja treenivarusteiden verkkokauppa. Yli 49 euron tilaukset toimitetaan rahtivapaasti.
  • Adlibris on Pohjoismaiden suurin verkkokirjakauppa. Sen yli 12 miljoonan kirjan valikoimaan mahtuu kurssi-, tieto- ja kaunokirjallisuutta, lasten- ja nuortenkirjoja ja kaikkea siltä väliltä. . Adlibris tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 16,90 euron tilauksiin.

 

Joulu lähestyy uhkaavasti.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa