ABC asema ja perunapelto vai tie?

Paska reissu, mutta tulipahan tehtyä voisi tänään todeta. Käytiin nimittäin viikko sitten avatulla Parikkalan ABC asemalla 32 kilometrin päässä. Lähes puolet matkasta on asvalttitietä, jota voisi kutsua perunapelloksi ja olen kyllä valittanut siitä, mutta ei tiehallintoa kiinnosta edes vastata. Takaisin tullessa erään kuopan kohdalla lähti hengitystuen virtajohtokin irti.

Entäs sitten tämä ABC aseman palvelu, joka oli tökeää. A´la Carte -annoksia ei saanutkaan ostaa mukaan vaikka nettisivut lupaavat seuraavasti:

Take away
Mikäli haluat ostaa ruokaa tai kahvileipää mukaan, kaikki tämä on mahdollista. Valitse noutopöydästä, a´la Carte -annoksista, pizzoista, burgereista, vitriinistä oman mielesi mukaan.

Pettymykseksi jouduttiin tyytymään hampurilaisiin. Itse kun en mielelläni syö maskin kanssa ja eipä sitä kehtaa poiskaan ottaa. Pettymys oli myös suuri veljelleni, joka odotti kotona saavansa hyvää ruokaa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa