Maanantai ja uusi viikko

Tänäänkin riitti taas ohjelmaa, kun aamulla kävi ambulanssi ottamassa EKG:n (sydänfilmi) minusta. Tämä oli määrännyt lääkäri, kun ne verikokeet menivät heikohkosti. Sydänfilmistä pystyy näkemään, jos kalium on koholla ja aiheuttaa rytmihäiriöitä. Loppuviikosta lääkäri sitten soittaa tuloksista, tuskinpa noissa mitään erikoista näkyy.

Soneran laajakaistan kanssa ongelmat vain jatkuvat ja alan olla täysin kyllästynyt pätkimiseen. Asentajan mukaan vikaa on, mutta ei Soneraa tunnu asia kiinnostavan. Savonlinnan Puhelimeen olen nyt ollut yhteydessä ja varmaan siirryn heidän asiakkaaksi. Aika kallis siirtyminen kuitenkin olisi, kun pitäisi ostaa kaapelimodeemi.

Tällä viikolla on muutenkin kaikenlaista ohjelmaa edessä, kun huomenna saattaa tulla tavallinen influenssarokotus. Huomenna tulee käymään myös sairaalan apuvälineteknikko ja torstaina tulee sitten kunnasta joku omaishoidontuki asian takia. Se nimittäin pitää hakea joka kunnassa erikseen. Olisi aika sekin siirtää kelalle niin ei tarvitsisi sitä asiaa miettiä muuttaessa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa