<

Päivän pakollinen bloggaus ;)

Tuli viime yönä katsottua avaruussukkula Endeavourin lähtö ja voin todeta, että kyllä kannatti. Laukaisu oli upea ja  seuraavankin kerran katson, jos sattuu vaan sopivaan katseluaikaan. Jos jostakin syystä jäi katsomatta niin jutun lopusta löytyy video lähdöstä.

Uuden blogi ulkoasun teko edistyi tänään huomattavasti ja todennäköisesti otan sen käyttöön. Vaikka itse kehunkin niin tulos alkaa olla loistava. Ideoita saa ja pitääkin myös kävijöiden kertoa niin otetaan ne mietintään.

Päivän pakollinen bloggaus 😉

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun