Lisää muutosta

Nyt alkaa muutto olla varmaa ja päästään täältä tuppukylästä pois lokakuun alussa. Ei Punkaharjukaan mikään kaupunki ole, mutta on siellä palvelut monta kertaa paremmat. Esimerkiksi junalla pääsee helposti käymään vaikka Savonlinnassa, eikä tarvitse ajella taksilla.

Kyllähän taksillakin kulkemisessa on hyvät puolensa, mutta tämä kesä on osoittanut sen, että mukavampi on kulkea muulla tavalla.

Lopullisen päätöksen tekoa vauhditti, myös se että Parikkala liittyy ensi vuoden alusta Etelä-Karjalan terveyspiiriin. Siellä on kuulemma hengityspuolen asiat heikommat kuin Savonlinnassa.

Kuntalaiset oli kyllä päätöstä vastaan, mutta turhaan. Poliitikot kyllä lupailee, että ne joilla on hoitosuhde Savonlinnaan saavat siellä jatkaa. Kaikkihan nyt kuitenkin tietävät, että puheet on puheita ja ne voidaan nopeasti kumota.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa