Atria Fresh Kana-Caesarsandwich

Atria on julkaissut uuden tuotesarjan nimeltään Fresh, johon kuuluu mikroaterioita, tuoresalaattiannoksia ja sandwicheja. Yhtiö kertoo, että tuotteista on jätetty höyrykuumennus pois, jonka ansiosta niiden pitäisi olla parempia. Toisaalta höyrykuumennuksen pois jättäminen lyhentää tuotteiden säilyvyyttä.

Itse olen tähän mennessä maistellut sarjan Kana-Caesarsandwichiä. Tuotetta ei voi kyllä oikeastaan moittia yhtään,  jos vertailukohteena on Atrian tavallinen sandwich. Leivillä on tosin hintaeroakin yli euro, eli kyllä sen on maistuttavakin. Tavallinen maksaa S-Marketissa hieman yli  2 euroa, kun taas Fresh lähes 3 euroa.

Atrian aiemmat sandwichit olivat kuivia, kun täytettä oli vähän.  Ainankin tuosta kana-Caesarsandwichistä puuttui tuo edellä mainittu kuivuus. Täytettä oli paljon ja se myös maistui hyvälle. Varmaan tulee uudestaankin ostettua.

freshPlussat:

  • Paljon täytettä
  • Maistui hyvälle
  • Ekologinen pakkaus

Miinukset:

  • Hinta
  • Stora Enson pakkaus

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa