Arvostelussa, Anssi Kela – Aukio

252px-Anssikela-aukio

Tuli eilen siis ostettua Anssi Kelan uutuus levy Aukio ja tässä on nyt pieni arvostelu. Levy ilmestyy virallisesti vasta ensi keskiviikkona 9.9.2009, mutta NetAnttilan Downloads palvelusta levy löytyi jo eilen perjantaina hintaan 10,95 euroa.

Odotin levyltä todella paljon ja se kyllä ehdottomasti kannatti. Levyn biisit oli tutun hyvää tarinankerrontaa, jonka takia pidänkin Kelan tuotannosta. Levyn teemana on tällä kertaa kaivos, johon liittyy lähes kaikki biisit.

Ensimmäisellä kuuntelukerralla levy ei kuulostanut kovinkaan erikoiselta, mutta nyt kun se on soinut lähes kymmenen kertaa läpi niin ei voi kuin kehua. Myös kahden edellisen levyn kohdalla kävi itselleni samoin.

Kannattaa kyllä levy ostaa, jos tykkää Anssi Kelan aiemmastakin tuotannosta. Tässä levyltä löytyvä Aamu.

tahtitahtitahtitahti

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa