Nyt on muutettu Savoon

Tänään oli siis  edessä muutto kerrostalo kolmioon Punkaharjulle. Muutto meni ihan hyvin ja nyt suurin osa tavaroista alkaa olla jo paikoillaan. Tavaroita on kyllä paljon, ehkä vähän liikaakin, kun asunto on pienempi kuin edellinen. Onhan tässä kerrostaloasumisessa varmasti paljon opittavaa, mutta eiköhän tähänkin totu helposti.

Tämä kolmen kerroksen ja 11 asunnon kerrostalo on aivan Punkaharjun pienessä keskustassa ihan hyvien palveluiden lähellä. Valtatie 14 kulkee aivan vieressä ja liikenteen näkee hyvin. Mukava juttu on kyllä, kun Uukuniemen ”kuolleessa” kylässä ei nähnyt yhtään mitään.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa