Kismet Raspberry Cheesecake

Olen hulluna uutuustuotteisiin ja eilen tuli maisteltua Fazerin uutta Kismet suklaapatukkaa, jonka makuna on Raspberry Cheesecake. Maku voitti viime kesänä järjestetyn äänestyksen selvästi. Muita äänestyksessä olleita makuja en kyllä muista, mutta sen muistan, että jotain muuta äänestin itse.

Tämä Kismet vadelma-juustokakku uutuus oli ehkäpä odotettu pettymys, kun suklaassa ei maistunut kuin voimakas vadelma. Vaikka olenkin hyvin makeiden herkkujen ystävä niin tämä oli jo liian makeaa. Ehkäpä voisi sanoa, että keinotekoinen maku. En voi suositella kenellekkään tätä Kismettiä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa