Vuoden eka blogimerkintä

Vuoden ensimmäinen blogimerkintä on vuorossa nyt. Vuoden alku on mennyt aivan normaaliin tapaan, eli olen viettänyt aikaa netissä ja etenkin Facebookissa. Edellä mainittu paikka on kyllä niin koukuttava, että en yhtään ihmettele työpaikkoja, jotka kieltävät sen käytön työaikana.

Viime yönä meillä oli kylässä pieni vieras, nimittäin kummipoikani Eeropekka.  Tai eihän se Eeropekka nyt oikeastaan mikään pieni enää ole, kun täytti jo 7-vuotta. Energiaa sillä pojalla kyllä riittää hyvin paljon. 🙂

Tänä vuonna ei kyllä kukaan voi sanoa, että ei olisi oikea talvi. Pakkasta on riittänyt ja luntakin taitaa olla koko maassa. Meillä näyttää olevan nyt pakkasta vähän yli 9 °C. Parhaimmillaan on ollut lähes 30 °C, mutta eipä tuota sisällä ole tuntenut. Kaukolämmössä olevan talon hyviä puolia tuokin.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa