”Soivat Virret” konsertti kuultu ja nähty

Nyt on palattu kotiin Imatra Big Band Festivaleilta ja reissu meni lopulta hyvin. Paikalle päästyä meinasi iskeä suututus, kun se esiintymispaikka on teltta ja siellä oli kuuma kuin saunassa. Seuraavaksi selvisi, että Samuli Edelmann esiintyy vasta 19:30.

Jälkimmäinen olisi kyllä  pitänyt arvatakkin jo aiemmin. No tulipahan kuunneltua ensin tunti Lahden Gospelkuoroa… Ei kyllä ole minun musiikkimakuuni tuommoinen ulina, mutta jokaisella on tästäkin asiasta oma mielipide.

Onneksi kuumakaan ei pitkään haitannut, kun päästiin nimittäin katsomaan teltan ovelta konserttia. Muuten siellä teltassa ei olisi millään voinut olla kovinkaan pitkään.

Samuli Edelmannin esiintyminen kuitenkin sai edelliset unohtumaan helposti. Ei voi tosiaankaan kuin kehua hänen virsien tulkintaa. Hän kertoi myös joidenkin virsien historiaa, jotka olivat hyvin mielenkiintosia. Tämä taisi olla hänelle kesän ainoa keikka.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa