Katseiden kohteena…

Tänään oli täälläkin hyvin lämmin päivä, reilusti yli hellerajan ja tuli käytyä paikallisella kesätorilla. Siellä meinasi kyllä mennä hermot, kun ihmiset katsoivat ihmeissään. En ymmärrä, että mitä järkeä on käyttäytyä noin. Voisi kyllä avata suunsa, jos on jotain sanottavaa…

No olen tuohon kyyläämiseen kyllä jo tottunut vuosien varrella. Tosin pahemmaksi tuo on mennyt sen jälkeen, kun aloin päivälläkin käyttää hengitystukea pari vuotta sitten. Pelottelen ihmisiä varmaan sillä ja pyörätuolilla liikaa. 🙂

Sunnuntaina olen menossa Imatra Big Band Festivaleille Samuli Edelmannin Soivat virret hyväntekeväisyyskonserttiin. Saa nähdä, että olenko kummajainen kaupungissakin.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa