Earth Hour sammuttaa myös Pietar.in -blogin

Ilmastotempaus Earth Hour sammuttaa valot kuudennetta kertaa lauantaina klo 20.30 paikallista aikaa 147 maassa. Kyseessä on Australian Sydneyssä vuonna 2007 alkaneen tapahtuman ennätys.

Earth Hour ei ole sähkönsäästötempaus, vaan se on maailman suurin kansainvälinen valomerkki ilmaston puolesta. Tapahtumassa yksityishenkilöt, kaupungit, yritykset ja muut yhteisöt voivat osoittaa huolensa ilmastonmuutoksesta ja päästöjen lisääntymisestä.

Suomesta tapahtumaan osallistuu tuhansia yksityishenkilöitä. Facebookissa Earth Houriin on ilmoittanut osallistuvansa lähes 6 700 henkilöä. Huolensa ilmastonmuutoksesta osoittaa lisäksi yli 500 yritystä ja organisaatiota sekä kymmenet kunnat ja kaupungit.

Pietar.in osallistuu myös Earth Hour 2012 ilmastotempaukseen sammuttamalla sivuston tunniksi. Haastan kaikki muutkin WordPress bloggaajat mukaan tempaukseen Earth Hour -lisäosan avulla.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa