Chisu ja Yö nähty Imatran Big Bandeilla

Perjantaina iltapäivällä lähdin kohti Ruokolahtea, siis sitä kuuluisaa leijona kuntaa. Siellä ohjelmassa oli veljen ja hänen perheensä tupaantuliaiset. Lahjaksi heille vein Satulyytin käsityönä valmistetun ihanan kettu-tyynyn.

Oranssi kettu-tyyny

Kuten kuva kertoo, niin tarjoilu oli kyllä kohdallaan. Eikä seurassakaan mitään moitittavaa ollut. Oli kyllä mukavat pirskeet, vaikka siellä ehti ollakin vain pari tuntia. Sillä matka nimittäin jatkui kohti Imatraa ja Big Band Festivaaleja.

Päästiin aivan lavan viereen katsomaan ja kuuntelemaan, suuri kiitos siitä järkkäreille. Ensin esiintyi ihana Chisu, joka otti yleisön heti haltuuna laulamalla Frankensteinin. Koko keikan Chisu veti mahtavasti, jalsoi hyppiä ja tanssia korkokengissään.

Chisu on tullut suosikkiartistieni joukkoon vasta äskettäin. Biisien sanoitukset ovat todella hyviä ja esiintyminen on kohdallaan. Ehdottomasti maamme paras naisartisti tällä hetkellä.

Seuraavaksi lavalle saapui legendaarinen Yö. Olli Lindholm ”räjäytti” BB-teltan mahtavalla esiintymisellään, joka ei voinut jättää ketään kylmäksi. Tai en tiedä heistä, jotka olivat tässä vaiheessa jo kaatokännissä.

Olin itsekin aivan fiiliksissä molempien esiintymisten ajan. En ollut aiemmin nähnyt kumpaakaan livenä, mutta tämä ei jäänyt viimeiseksi kerraksi. Pakko mennä molempien keikoille uudestaankin. 🙂

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa