Esteitä pyörätuolilla liikkuvan edessä

Pyörätuolilla liikkuvan eteen tulee välillä ikäviä esteitä, joita ei voi millään kiertää. Tutkimuksen mukaan yli kolmannes suomalaisista kokee, että ei pääse haluamaansa paikkaan kynnyksen, portaiden tai muun esteen vuoksi.

Olen kerran aiemminkin blogannut aiheesta. Nyt olisi tarkoitus kuitenkin aloittaa tämmöinen kuvasarja, jossa julkaistaan kuvia näistä esteistä. Otan kuvia, kun kuvattavaa löytyy. Myös lukijoiden kuvia voin julkaista.

Luiskan päällä kauheasti puutavaraa
Mitenköhän erääseen Punkaharjulaiseen liikkeeseen päsisi pyörätuolilla sisään?
Vaihtolava tukkii pyörätien
Vaihtolava on laitettu tukkimaan pyörätietä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa