Matkaraportti ja kuvia, olkaapa hyvät!

Myöhään keskiviikkoiltana oli kolmen päivän Tallinnan reissu ohi. Hyvässä seurassa tehty reissu oli todella onnistunut ja mahtavia muistoja jäi paljon. Tässä matkaraportti ja kuvia, olkaapa hyvät! 🙂

Matka kohti Tallinnaa alkoi maanantaina, Tallink Star lähti satamasta 16:30 ja perillä oltiin 18:30. Olin varannut huoneen Tallink Express -hotellista, mutta heiltä ei löytynytkään invahuonetta. Pääsin sitten viereiseen, parempaan Tallink Spa & Conference -hotelliin. Huone taisi olla oikein sviitti.

Tallink Star -laivan kansi

Myöhemmin illalla lähdettiin etsimään ruokapaikkaa ja pitkän etsimisen löytyi pyörätuolille sopiva paikka, Tommin grilli. Ruoka oli siellä hyvää ja edullista. Söin siellä sianfileestä medaljonkeja ja grillattuja perunoita pippurikastiketta.

Siitä alkaa vanha kaupunki

Tiistaina suuntana oli upea vanha kaupunki ja siellä olevat ”rakkaat” mukulakivet. Niitten päällä on pyörätuolilla oikein mukava ajella. Ihan hyvin kuitenkin meni erästä mokaa unohtamatta. Yksin pyörätuolilla liikkuvan on turha sinne lähteä.

Hiiop, hyvin jaksaa!
Kiia & setä
Eeropekka kaupungin muurilla

Kaupungilla kiertelyn jälkeen suuntana oli Viru-keskus ja sen kaupat. Ostin sieltä muun muassa kameralaukun uudelle Canonille. Nälkähän siellä seuraavaksi iski ja tie vei syömään Amarilloon.

Estonian muistomerkki ”Katkennut linja”

Myöhemmin illalla lähdettiin taas kaupungille miesporukalla, käytiin muun muassa Scotland Yard -pubissa. Sieltä sai juoman lisäksi hyvää ruokaa.

Keskiviikkona oli sitten lähtöpäivä, ikävä kyllä. Hyvän aamupalan jälkeen suuntasimme kohti satamaa ja sen kauppakeskuksia. Norde Centrumissa päästiin jonojen ohi, kun vartija vei maksamaan ostokset neuvontaan. Siellä kiertelyn jälkeen oli aika astua laivaan.

Baltic Princessin kannella lähtöä katsomassa

Laiva oli tuttu Baltic Princess, jolla kävin myös huhtikuussa. Nyt löytyi vaan ikävä huono juttu siltä laivalta,  eli invavessa on aivan liian pieni. Sataman invavessa ei myöskään saa isoa plussaa, mutta sinne sentään pystyi menemään.

Kuvia on reissusta valtavasti, lisää näet täältä. Tulen myöhemmin lisäämään hyviä otoksia lisää.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa