Juhannusaatto kuvin ja sanoin

Tänä vuonna oli oikein mukava juhannusaatto, jonka vietin siskon perheen luona. Illan aikana grillattiin, syötiin, pelattiin mölkkyä ja nautittiin hyvästä seurasta. Tuommoisena hetkinä elämä on mahtavaa. 🙂

Hieno uusi grilli on tulilla. Kuva on vino, mutta väliäkö sillä.
Kuva kertoo enemmän kuin mikään sana
Eeropekan ja Nupun kanssa juhannusruusujen edessä
Etpä arvaa mitä grillimestari rillasi meille
No biisoniahan se on. Oli kyllä hyvää ja vielä oikeaa lähiruokaa.
Pelattiin mölkkyä ja Eeropekka vei voiton 🙂

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa Peruuta vastaus