VR:n maksuton lippu avustajalle? – Maksaakin yli 16 euroa

VR:n lippu uudistus on aiheuttanut ihmetystä kansassa. Monen matkustaminen junalla tuli kalliimmaksi, vaikka sen piti halventua.Itse olen ollut kuitenkin muutokseen ihan tyytyväinen, kun meidän matkustaminen tuli edullisemmaksi. Aiemmin meidän ja yhden avustajan meno-paluu Helsinkiin maksoi jopa 250 euroa, kun nyt päästään noin 130 eurolla. Mukanamme pitkillä matkoilla liikkuu kolme avustajaa. Kaksi heistä pääsee ilmaiseksi mukaan.

Ostin lippuja seuraavaa reissua varten. Nykyään saattajan maksuttoman lipun voi ostaa verkkokaupasta. Lipun väitetään olevan maksuton, mutta aina se ei sitä olekkaan. Pelkkä lippu pyörätuolipaikalle maksoi 21,70 euroa. Sitten klikkasin mukaan saattajan, hinta olikin 38 euroa. Hyvin erikoista touhua.

Toista erikoisuutta ihmettelinkin jo Facebookissa seuraavasti:

[fb_embed_post href=”https://www.facebook.com/pietarinsivut/posts/10156638347715247/” width=”550″/]

Kuva: Alma 360 / Kirsi Tuura
Kuva: Alma 360 / Kirsi Tuura

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa